December 2, 2017

December 3, 2016

May 15, 2016

Please reload

Recent Posts

Top Secret 100% Belgisch

December 2, 2017

 

De zesde editie van Top Secret vond plaats op 2 december in de Geer in Hechtel-Eksel. Deze muzikale thema-avond stond dit jaar in het teken van Belgische muziek.

Openen deden we met percussie-geweld van Percussion Feeling. Hierna kwamen de zusjes Ntolo voor het eerst uit hun schelp en vertegenwoordigden zo de vrouwen uit de Belgische muziekscene. De singer-songwriters kwamen terug in Glenn Vander Velden en de bands in het akoestische trio Shoosh. Eindigen deden we opnieuw met een knal. Die kwam van Frankenstein, SaxyBeanz én hun danseressen.  Zo kwamen ook de dance-helden van België langs en werd het weer een gevarieerde en boeiende avond.

Wij hielpen de gemeente met de invulling, de presentatie en mochten dit jaar ook de bar voor onze rekening nemen. Hiermee zorgden we ervoor dat het plaatje van de hele avond klopte, want we verkochten alleen Belgische producten. Zo waren bijna alle Belgische trappisten aanwezig, maar ook cocktails met gin van de lokale stokerij. 

 

Please reload

Contacteer ons
Onze gegevens

info@playandjoy.be

0486 10 48 55

© 2019 by Play&Joy.