Recent Posts

Slimste Sporter ter Wereld - Kampioenenhulde Hechtel-Eksel


Vrijdag 24 februari vond de kampioenenhulde van Hechtel-Eksel plaats. In opdracht van de gemeente vulde Play&Joy deze avond in, samen met de sportraad. In de traditie-gewijze presentator Thieu, tevens voorzitter van de sportraad, zagen de jonge ondernemers de​ ​nieuwe/oude Erik Van Looy en de Slimste Sporter was vertrokken. Via de online website deslimstemens.nu bouwden ze de Slimste Mens ter Wereld, voorzien van (inter)nationale en lokale sportvragen. Ook de genomineerden werden in de quiz opgenomen. De 300 aanwezigen werden opgedeeld in 3 leeftijds-categorieën: Beloften, Profs en Masters. Om de twee ronden kwamen er 3 nieuwe kandidaten op het podium, uit elke groep één. Na wat verbindingsmoeilijkheden werd de finale gespeeld tussen de Master en de Profs. Brecht Evens, vertegenwoordigde de Profs en ging in een spannende finale met de titel Slimste Sporter ter Wereld naar huis.

Na deze finale was het tijd voor de echte finale van de avond: de genomineerden voor sportman, -vrouw en -belofte van het jaar 2016. Winnaars waren respectievelijk Artuur Peters, Hermien Peters en Eva Kuipers, proficiat! Een reportage gemaakt door TVLimburg is te zien via onderstaande link:

www.tvl.be/programmas/fan-van-limburg-kampioenen-van-hechtel-eksel-41263

Contacteer ons
Onze gegevens

info@playandjoy.be

0486 10 48 55

© 2019 by Play&Joy.