Recent Posts

Top Secret Requiem


Top Secret blies dit jaar 5 kaarsjes uit. Deze muzikale thema-avond ging door in de Geer in Eksel en de zaal werd weer omgetoverd tot een gezellig grote woonkamer met zetels en retro lampen. Jan Cornelissen helpt de gemeente met de organisatie van dit jaarlijks gebeuren.

2016 zal onthouden worden als het jaar waarin bijna alle grote muzikale sterren ons verlieten. Dit goten we (december 2015 al!) in het thema 'Requiem'! Lokale artiesten brachten allemaal één of meer covers van bekende overleden helden. De muzikanten waren Los Beans, Glenn Vander Velden, Audri, C'Sparks with friends, Fair Phillis, Shoosh en Patrick Cuyvers en Mario Pesic. Het niveau van deze lokale talenten lag hoger dan ooit.

Speciaal aan deze editie was de rol van striptekenaar Bart Proost. Hij tekende tijdens de bekende covers de overleden uitvoerder. Dit is prachtig weergegeven in een filmpje dat heel de avond samenvat in twee minuten.

Via onderstaande link kan ook de reportage bekeken worden die TV Limburg maakte:

http://www.tvl.be/programmas/fan-van-limburg-top-secret-requiem-38084

Terug naar Past Events

Contacteer ons
Onze gegevens

info@playandjoy.be

0486 10 48 55

© 2019 by Play&Joy.