BoslandSound                 Zaterdag 29 september 2018             Winnerfarm Hechtel-Eksel

BoslandTrail vzw organiseerde in het weekend van 29 en 30 september voor de eerste keer de BoslandTrail. Een wandeling van 50 of 100 km doorheen Bosland. Het evenement was op voorhand al een succes, want het was zo goed als helemaal uitverkocht. 

 

Play&Joy staat intussen bekend voor het inplannen van lokale getalenteerde muzikanten en dat mochten we hier dus ook weer doen, fantastisch! Op zaterdagochtend vertrokken de wandelaars van de 100 km, maar op het evenententerrein bij de Winnerfarm hing heel de dag een feestelijke sfeer. Vanaf 14 uur begonnen de lokale artiesten de supporters en andere aanwezigen te verwennen met leuke muziek, en dat tot 's avonds laat. Dat was BoslandSound!

De muzikanten zijn allemaal Bosland-artiesten.

De Duinrakkers zullen beginnen met een show, turn- en dans-oefeningen op muziek, dat gaat wat geven! Wat een leuke opener trouwens, Duin-rakkers... 

Affiche BoslandSound.jpg
Aankondiging Glenn Dilissen.png
Aankondiging Dries Hendrix.png
Aankondiging Rivals of Madtown.png

Vervolgens namen de muzikanten het podium over, met als eerste artiest Glenn Dilissen.

Hij haalde alles uit z'n elektrische gitaar! Hij stond al langs het parcours van de Play&Run 2018, maar nu rockte hij dus op een echt podium!

Dan hadden we Daan Goutsmet!

Deze topper stond op de kerk-editie van HOUT in't OOG, in 2017! Toen had hij vele harten veroverd, dat is deed hij nu ook weer!

Dries Hendrix was de volgende in het rijtje. Hij is de nieuwe loopstation-revelatie, al kent Glenn Dilissen daar ook wel iets van! Dries maakt eigen songs en covers die hij op een originele manier in elkaar bokst, laag na laag.

Reliëf was het enige Nederlandstalige project van vandaag. Op deze manier konden ze de boodschap heel goed overbrengen. In hun debuutsingle 'rust' hoor je dit in ieder geval. Het gaat over autisme en het openbaar vervoer!

We maken een tempo-versnelling, met de jonge gasten van Rivals of Madtown! Ze laten hun gitaren spreken. Stevig, toch toegankelijk, ruw, toch lekker! #jonglokaaltalent 

Afsluiten deden we in eerste instantie met de coverband Withhold. Zij zijn ervaren rockers, met een breed repertoire. Ideaal om de wandelaars van de 50 km al feestend uit te zwaaien! 

Een 'tweede keer afsluiten' doen we met DJ Gery Linmans, die schijven dropte 'like it's hot'!

 

Aankondiging Daan Goutsmet.png
Aankondiging_Reliëf.png
Affiche BoslandSound Withhold.jpg

Meer info over de BoslandTrail vind je op www.boslandtrail.be